ProduktkategorierNEK 440:2022 Elektriske Kraftinstallasjoner
Medlemspris: 1 887,-
Andre: 2 220,-
Antall:   
KJØP
Varenummer: 7031

 

NEK 440 gir i første del generelle regler for prosjektering og montasje av elektriske kraftinstallasjoner og i andre del av normen spesifiseres krav til prosjektering og montasje av jording av de samme kraftinstallasjonene. 

Samlingens formål er å bidra til tilfredsstillende sikkerhet og funksjon for elektriske høyspenningsinstallasjoner ved prosjektering og utførelse i tråd med anerkjent internasjonal og nasjonal praksis. 

Samlingen viser også til gjeldende norske forskrifter i form av veiledninger, som gir en god oversikt over gjeldende regelverk og standarder for prosjektering av elektriske kraftinstallasjoner. 

Standarden passer for planleggere, montører, driftspersonell innen elverk, tradisjonell industri, rådgivende ingeniører og leverandører. Standarden spiller like mye rolle for alle brukerne for å prosjektere elektriske kraftinstallasjoner og deres jordingssystemer. 

Hele standardsamlingen   er   revidert   og   språklig   gjennomgått   i   forhold   til   internasjonale standarder. Språket er oppdatert og erstatter tidligere versjoner. Figurer og tabeller er oppdatert og flere kapitler har blitt mer presise og tydelige for brukerne.
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også:

FEF-2006, Forskrift om elektr. forsyningsanlegg
Forskriften er en rammeforskrift med fokus på risikovurderinger.
FSE-forskrift om sikkerhet ved arbeid
FSE-forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Installasjonsguiden - Veiledning til NEK 400:2022 (Bokmål)
Installasjonsguiden er det nye navnet til Normguiden. Dette er en veiledning til NEK 400:2022. 
NEK 400:2022 Elektriske lavspenningsinstallasjoner
NEK 400 er en bearbeidet norsk utgave av IEC 60364-serien, CENELEC HD 60364-serien. Den inneholder enkelte utfyllende nasjonaledelstandarder...
FEL, Forskrift om elektriske lavspenningsanlegg
Forskriften gjelder for prosjektering, utførelse, endring og vedlikehold av elektriske lavspenningsanlegg
NEK EN 50110-1:2023 Sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - Del 1: Generelle krav
Normen benyttes som referansegrunnlag til forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (fse). Del 1 av NEK EN 50110 i...
Kontakt oss:

NHO Elektro - butikken
Postboks 5467 majorstua
0305 OSLO

Sentralbord: +47 23 08 77 00
Epost: torget@nhoelektro.no
Kjøpsvilkår:

Alle priser er eks. mva. (så lenge annet ikke er oppgitt). Porto- og ekspedisjonskostnader kommer i tillegg på alle ordre i henhold til gjeldene portosatser og forsendelsesmåte. Betalingsbetingelser: 14 dager fra fakturadato. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.

Les fullstendige kjøpsvilkår
 
BUTIKKEN drives av NHO Elektro - tilsluttet NHO ISO org: 971 033 517