ProduktkategorierAbonnement NEK 400 NETTUTGAVE
Medlemspris: 595,- (297,50)
Andre: 700,- (350,-)
Pris for resten av kalenderåret i parantes.
Antall:   
KJØP
Varenummer: 1036
Denne varen/produktet krever godkjenning av vilkår for å kunne kjøpes.
Jeg godkjenner vilkårene. se Vilkår

NB! brukere som skole, elever og lærere som har FEIDE innlogging se her.

 

Alle som abonnerer på NEK 400:2018 vil automatisk få videreført sitt abonnement. Når ny utgave utgis blir denne automatisk tillagt bruker, samtidig som tidligere utgave beholdes.

Ønsker du oppdatering på nyheter og endringer? Kurset "NEK 400:2022, nyheter og endringer" er nå tilgjengelig i ELFLIX. Dette kurset er gratis for alle medlemmer og også tilgjengelig for ikke-medlemmer med premium abonnement.

NEK 400 er det sentrale henvisningsgrunnlaget i «forskrift om elektriske lavspenningsanlegg». Myndighetene angir at forskrift, veiledning til forskrift og standard samlet spesifiserer sikkerhetsnivået som kreves. Erklæring om samsvar med NEK 400, støttet av underliggende dokumentasjon, vil dermed dokumentere samsvar med myndighetskravene.

NEK 400 er også et viktig kontraktsdokument mellom bestiller av en elektrisk lavspenningsinstallasjon og de profesjonelle tilbyderne av prosjektering- og installasjonsarbeid. Henvisning til standarden viser at installasjonen skal planlegges og utføres i samsvar med anerkjent internasjonal og nasjonal praksis. Leverandører av utstyr til lavspennings- installasjoner bør ha god kjennskap til kravene som stilles i NEK 400, slik at de kan levere utstyr innenfor rammene standarden setter.

NEK 400 må ses i sammenheng med NEK 405-serien, hvor sistnevnte omhandler elkontroll. Eier av elektriske lavspenningsinstallasjoner bør sørge for at det jevnlig foretas elkontroll. Bestilles slike kontroller i samsvar med NEK 405, sikrer det at kontrollen gjennomføres etter anerkjent metode og med bruk av kvalifisert personell.

Søkemulighetene er formidable. Søk på enkeltord, emner, kapitler og sider i normen. I tillegg vil søk også gi oppslag i andre digitale bøker du har i ditt bibliotek. Har du både NEK 400:2018 og Normguiden digitalt vil du i tillegg til søkeresultater i normteksten også få søkeresultater i guiden som gir tolkninger av normen. Det gir deg et effektivt og fleksibelt arbeidsverktøy. 

Overalt i den digitale normen kan du gjøre merknader og notater. Disse kan kategoriseres slik at du etter hvert får et unikt arkiv med henvisninger og notater. Oversiktlig og effektivt da det er enkelt å kategorisere og gruppere notater.

Normkomiteene i NEK har bygget opp en innholdsrik FAQ som gir svar på de fleste spørsmål komiteene har fått til de ulike normene, samt endringer fra tidligere utgaver. FAQ’en er tilgjengelig direkte fra normen slik at all den nyttige tilleggsinformasjonen som ligger i FAQ’en er implementert i løsningen.

NEK 400 i fulldigital utgave er noe langt mer enn en pdf eller enkel webløsning. Den digitale normen ligger i elbok.no som er en topp moderne bokportal som inneholder en lang rekke lærebøker og fagbøker fra Nelfo og Elforlaget. Du kjøper ikke en tradisjonell NEK 400, men en fleksibel digital løsning med høy funksjonalitet og en rekke utvidede fasiliteter.

 

For Nelfologgin - husk å tildel lisensen etter at du har kjøpt den. Dette gjør du via "Lisensadmin" her i Nelfobutikken.

Ved første bestilling betaler det for resterende måneder ut kjøpsåret. Videre påløper årsabonnement som faktureres årlig. Oppsigelse av abonnement må skje 3 måneder før årsskiftet.

 
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også:

Abonnement NEK 399 NETTUTGAVE
Alle som abonnerer på NEK 399:2018 vil automatisk få videreført sitt abonnement. Når ny utgave utgis blir denne automatisk tillagt bruker, s...
Elektriker Vg3 NETTUTGAVE (Bokmål)
Elektriker Vg3 er skrevet for elever som følger videregående programfag Vg3 for elektrikere.
NEK 400:2022 Elektriske lavspenningsinstallasjoner
NEK 400 er en bearbeidet norsk utgave av IEC 60364-serien, CENELEC HD 60364-serien. Den inneholder enkelte utfyllende nasjonaledelstandarder...
Abonnement Montørhåndboka NEK 400:2022 - NETTUTGAVE (Bokmål)
Digital versjon av Montørhåndboka gir veiledning om praktisk utførelse av elektriske bygningsinstallasjoner i henhold til NEK 400:2022 og fo...
Montørhåndboka NEK 400:2022 (Bokmål)

Montørhåndboka gir veiledning om praktisk utførelse av elektriske bygningsinstallasjoner i henhold til gjeldende fors...

Abonnement Installasjonsguiden - Veiledning til NEK 400:2022 NETTUTGAVE (Bokmål)
Installasjonsguiden er det nye navnet til Normguiden.
Kontakt oss:

NHO Elektro - butikken
Postboks 5467 majorstua
0305 OSLO

Sentralbord: +47 23 08 77 00
Epost: torget@nhoelektro.no
Kjøpsvilkår:

Alle priser er eks. mva. (så lenge annet ikke er oppgitt). Porto- og ekspedisjonskostnader kommer i tillegg på alle ordre i henhold til gjeldene portosatser og forsendelsesmåte. Betalingsbetingelser: 14 dager fra fakturadato. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.

Les fullstendige kjøpsvilkår
 
BUTIKKEN drives av NHO Elektro - tilsluttet NHO ISO org: 971 033 517